Saltsjö-Boo IF 1

Referat: Stureby SK 1 - Saltsjö-Boo IF 1

Efter lite nyckelstrul som gjorde att vi kom sent in lokalen var det dags för årets futsalpremiär.
För motståndet stod Saltsjö-Boo IF 1.
Alla verkade lite nervösa när vi pratade ihop oss eftersom det var länge sedan vi spelade futsal. Men när matchen kom igång märktes det inte.
Sturpens blå tog tidigt tag i takpinnen, och skapade bra press mot motståndarna. Det dröjde dock till slutet av första perioden innan vi fick hål på Saltsjö-Boos duktiga målvakt. 1-0 i paus var rättvist men i underkant.

Andra perioden var den första lik. Större delen av spelet var på mitten eller på motståndarnas planhalva. Tjejerna visade en enorm vilja, kanske lite för mycket så en del kvalité blev lidande. Vi fick in ett mål till genom en fin snabb omställning och vi gick till vila med en trygg 2-0 ledning.

Tredje perioden ingen större skillnad mot de första två. Vi får in ett mål till genom ett grymt distansskott från Elina. Som därmed har gjort sitt första spelmål i SSK tröjan (det kommer säkert komma många fler)

Fjärde perioden samma matchbild som tidigare och vi får ytterligare 2 mål. Slutresultatet skrivs till 5-0 efter en gedigen premiärinsats . Vi tackar Saltsjö- Boo för en bra match.